sep 28

MKB Ondernemersavond: ‘Gun jezelf een Netwerk’

18:00 Hanze Plaza Protonstraat 16

De MKB Ondernemersavond op 28 september a.s. staat helemaal in het teken van zakelijk netwerken. Onder het motto ‘Gun jezelf een Netwerk’ gaat Gertien Beijering, eigenaar van deGunfactorVerhoger, in haar presentatie in op de rol die je als persoon speelt in het proces van het op de juiste wijze overbrengen van je boodschap en het vergroten van de gunfactor om uiteindelijk te komen tot een samenwerking.

Tijdens deze MKB Ondernemersavond komt ook NetworkTables aan bod, een innovatieve en effectieve manier van netwerken. Hoe ontmoet je de juiste personen op een evenement als je niet weet waar ze zijn en hoe ze er uit zien? NetworkTables kwam met een innovatieve oplossing, dat succesvol blijkt bij allerlei soorten events zoals diners, lunches, workshops en speeddate sessies. Als bezoeker krijg je vooraf online inzicht in wie, waar en wanneer 'zit’ en met díe informatie kun je zelf online kiezen met wie jij aan tafel wilt zitten en wie je dus ontmoet. Deze effectieve manier van netwerken verhoogt de kwaliteit van de gesprekken die je hebt, is voor iedereen geschikt én het brengt je wellicht nieuwe mogelijkheden!

De MKB Ondernemersavond vindt plaats in Hanze Plaza aan de Protonstraat 16 en begint om 18.00 uur met inloop en een eenvoudig broodjes buffet. Gastvrouw Evelien Bouma opent de bijeenkomst om 19.00 uur.

Zie voor meer informatie en aanmelden: www.mkbondernemersavond.nl/

Gerelateerd