okt 03

MKB Ondernemersavond ‘Top Dutch-Tesla’

18:00 Hanze Plaza Protonstraat 16

De derde MKB Ondernemersavond van dit jaar staat in het teken van de Top Dutch-Teslacampagne, met onder meer een College Tour met Gerard de Boer (Initio) onder leiding van Bouke Nielsen. In Congrescentrum Hanze Plaza aan de Protonstraat krijg je alle achtergrondinformatie over deze wereldwijde campagne om de Gigafactory van Tesla naar Noord-Nederland te krijgen.

Wat begon met een oproep door Tesla om een Gigafactory in Europa te bouwen, resulteerde in een noordelijke taskforce en een campagne die Noord-Nederland wereldwijd op de kaart zou zetten. Het voornaamste doel: Noord Nederland in de kijker spelen bij zoveel mogelijk beslissers en beïnvloeders rondom Tesla én om duidelijk te maken dat er maar één plek is waar de Gigafactory zou moeten komen te staan.... Noord-Nederland.

Tijdens deze MKB Ondernemersavond hoor je hoe deze Tesla Campagne tot stand is gekomen, de rol van de politiek, van lokale ondernemers. Je krijgt inzicht in hoe deze relatief korte campagne wereldwijde betekenis heeft gekregen en op welke manier dit van invloed is op de beslissing die door Tesla genomen zal worden. Er wordt ook stilgestaan bij Noord-Nederland als regio met veel potentie en mogelijkheden, met de kennis en kunde waar we samen over beschikken én hoe we die samen nog verder kunnen uitdiepen.

Programma:

18:00 uur          Inloop met eenvoudig broodjes buffet

18:45 uur          Opening 

19:00 uur          College Tour met Gerard de Boer onder leiding van Bouke Nielsen

20:15 uur          Netwerkborrel 

22:00 uur          Einde

Aanmelden

Aanmelden is verplicht, via www.mkbondernemersavond.nl

Gerelateerd