sep 26
- sep 27

De beste modemerken; hippe spijkerbroeken; chique avondkleding, modeshows of vintage: het is allemaal te zien tijdens de Nacht van de Mode die zaterdag 26 september voor het eerst in Groningen wordt gehouden. Dit unieke evenement krijgt de volgende dag, zondag 27 september, ook nog een opmerkelijk vervolg met het mode-evenement Klein Berlijn op de Grote Markt.

De laatste zaterdag in september staat Groningen geheel in het teken van mode, tijdens de eerste editie van de Nacht van de Mode. Tientallen modewinkels zetten hun deuren tot 22 uur ’s avonds open en heten je op een gastvrije manier welkom. Op meerdere plekken in de stad komen stijlpunten met modeshows, mode-adviseurs, selfiehokjes, kappers en barbiers. Daarnaast zijn er verschillende evenementen zoals een Tesla-Hangout Spot voor mannen en een closetsale van diverse modebloggers. Stylisten en modekenners Maik de Boer en Bastiaan van Schaik geven stijladvies.

Op zondag 27 september (de dag na de Nacht van de mode!) wordt de hele Grote Markt voor één dag omgetoverd worden tot een vintage walhalla genaamd Klein Berlijn. Er zal een divers aanbod zijn aan vintage kleding, accessoires en meubels. En daarnaast is er ook nog muziek van de heren van Church in the Wild en heerlijke versnaperingen van o.a. Groen Goud.

Lees hier het uitgebreide artikel over dit evenement.

Gerelateerd