jan 09

Dé grootste nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Noord-Nederland vindt dit jaar plaats op woensdag 9 januari. Dagvoorzitter Janine Abbring gaat in gesprek met bijzondere gasten over het thema ‘het vuur creëren in het Noorden’. Hoe zetten we de bedrijvigheid in het Noorden op de (Nederlandse en buitenlandse) kaart?

De eerste gast dit jaar is Ingrid Faber, CEO van Pooling Partners. Ingrid Faber is derde generatie bij het familiebedrijf Pooling Partners. Het familiebedrijf gaat terug tot de jaren dertig van de vorige eeuw, toen grootvader Frederik Faber in Assen een fabriek voor houten botervaatjes begon. Nu heeft het bedrijf vestigingen en handelsbetrekkingen in bijna heel Europa. Ingrid reist stad en land af naar klanten, maar hoe denkt zij over de bedrijvigheid in het Noorden?

De Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland is een initiatief van Stichting Noord-Nederland&. Met de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland streeft de stichting naar meer samenwerkingsverbanden in het Noorden. Zo kunnen Groningen, Friesland en Drenthe met hun eigen karakters elkaar ook heel goed versterken en komen ze samen veel verder dan alleen. Het bestuur van Stichting Noord-Nederland bestaat uit voorzitter Sieger Dijkstra, Betty de Boer, Margriet Bouma, Gijs Lensink, Willem de Kok, Martin Schiphorst en Henk Ziengs.

Meer informatie en aanmelden op www.nieuwjaarsreceptienn.nl/

Gerelateerd