jan 09

De grootste nieuwjaarsreceptie voor ondernemend Noord-Nederland editie 2020 heeft als thema Een Gezonde Basis. Een gezonde basis voor prachtig ondernemerschap start bij jezelf. Jij bent cruciaal in het realiseren van al je ondernemende voornemens. Drie inspirerende sprekers nemen je op donderdag 9 januari 2020 mee in concrete aanbevelingen.

Marijke Roskam volgt Janine Abbring op als dagvoorzitter. Marijke daagt in de thuisbasis van Groninger basketball-trots Donar u en haar podiumgasten uit om topfit ondernemend 2020 af te ‘dunken’.

Bruno Bruins, minister Medische Zorg en Sport, is één van de podiumgasten. Bruins neemt ons mee in zijn visie over hoe zich dat vertaalt in ondernemerschap én openbaar bestuur.

De tweede podiumgast is Faya. Zij geeft haar kijk op gezond leven en hoe je doelen bereikt.

Langmanprijs
Tijdens het officiële programma vindt ook de uitreiking van de Langmanprijs plaats. De Langmanprijs wordt uitgereikt aan een persoon of instantie die grenzeloos denkt, handelt, bestuurt, onderneemt en daarmee impulsen geeft aan de noordelijke opinievorming en/of economische ontwikkeling.

19.30 uur | Aanvang Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

20.00 uur | Start officieel programma

21.00 uur | Nieuwjaarsborrel

23.00 uur | Einde programma

 

Aanmelden kan HIER

Gerelateerd