jul 03

Woensdag 3 juli organiseren Impact Noord en Erwin Mulder Events in de Mediacentrale het MKB event Ondernemen met Betekenis, over sociaal en duurzaam ondernemen en de groei die dit kan betekenen voor een bedrijf. Keynote-speaker is Arjen Boekhold, ruim 7 jaar lid van het kernteam van Tony’s Chocolonely. Hij heeft Tony’s mogen helpen opbouwen van een klein bedrijfje met een grote mond tot impact frontrunner en marktleider. Nu prikkelt, inspireert en assisteert hij bedrijven en organisaties met zijn bedrijf Game Changer Unltd. om social impact een vast onderdeel te maken in hun business case.

Het programma begint om 19.00 uur met het welkomstwoord van dagvoorzitter Eelkje Oldenburger (Hempflax). Simon Poelstra (Gemeente Groningen) vertelt over het nieuwe contactpunt voor ondernemers, waarna om 19.25 uur Keynote-spreker Arjen Boekhold aan de beurt is. Hij vertelt je waarom je nooit te klein bent om impact te maken: ‘Grote ambities beginnen met kleine stapjes’. Om 20.00 uur komen vijf mooie Groningse voorbeelden aan bod. Na afloop, rond 21.00 uur, is er gelegenheid voor napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Programma

18.45 – 19.00 uur            Loop binnen en pak een kop koffie of thee

19.00 – 19.15 uur            Dagvoorzitter Eelkje Oldenburger heet je welkom

19.15 – 19.25 uur            Simon Poelstra (Gemeente Groningen) vertelt over het nieuwe contactpunt voor ondernemers

19.25 – 20.00 uur            Keynote Arjen Boekhold vertelt je waarom je nooit te klein bent om impact te maken. ‘Grote ambities beginnen met kleine stapjes’

20.00 – 20.45 uur            Vijf Groningse initiatieven vertellen hoe zij jou kunnen ondersteunen bij het opbouwen van een sociale en duurzame onderneming.

20.45 – 21.00 uur            Heb je vragen? Stel ze vooral!

21.00 – 21.30 uur            Napraten met een drankje en hapje

 

De toegang is gratis, klik hier voor aanmelden en meer informatie.

Gerelateerd