nov 02

Road2Export

14:00 Garnwerd aan Zee in Garnwerd

De Economic Board Groningen en de Kamer van Koophandel houden op 2 november een bijeenkomst voor ondernemers die willen exporteren. Deze Road2Export is interessant voor ondernemers die zich aan het oriënteren zijn op export, maar ook voor de al actieve, exporterende ondernemer. Hans Nijland, directeur van FC Groningen, houdt een lezing over export met de titel ‘Aan de rand van de afgrond groeien de mooiste bloemen’.

Ervaringsverhalen van ondernemers staan centraal. Tijdens de interactieve rondetafelgesprekken wordt informatie uitgewisseld. Ondernemers Bert Valkema van Valkema Machinery en René Bolhuis van Horus View and Explore BV vertellen over hun ervaringen met zakendoen met buitenlandse organisaties.

Daarnaast krijgen ondernemers informatie over hoe buitenlandse markten betreden kunnen worden, met welke financiële aspecten rekening moet worden gehouden en hoe (financiële) risico’s zo klein mogelijk gehouden kunnen worden. Ook zakendoen met Duitsland komt aan de orde. Daarnaast is het mogelijk om 1-op-1 gesprekken te voeren met diverse organisaties die aanwezig zijn en is er volop gelegenheid om te netwerken.

De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 2 november 2017 van 14:00 – 17.30 uur: Garnwerd aan Zee – Hunzeweg 38A, Garnwerd.

Voor het programma en aanmelden: www.kvk.nl/road2export

Gerelateerd