sep 15

Seminar E-commerce en retailsafari

13:30 Pathé Bioscoop

Op 15 september organiseert het Servicepunt Detailhandel in Pathé Bioscoop een gratis seminar e-commerce, gevolgd door een retailsafari door de binnenstad. Deze bijeenkomst is voor e-commerce ondernemers volledig kosteloos en wordt u aangeboden namens de Groningen City Club in samenwerking met het Fonds Ondernemend Groningen, gemeente Groningen en het Servicepunt Detailhandel Groningen.

Sprekers zijn onder meer Tjitte Folkertsma, oprichter en CCO van MediaCT, en Rob Groot, inkoopdirecteur van Brandfield. Tijdens het seminar hoort u de succesverhalen rond webshops, de leermomenten én de beweegredenen om als e-commerce ondernemer fysiek te gaan.

Na het plenaire programma worden alle aanwezigen meegenomen op retailsafari door de binnenstad van Groningen. U ontmoet gepassioneerde ondernemers die elk op hun eigen wijze invulling geven aan de fysieke winkel. Webshophouders die fysiek zijn gegaan, winkels gerealiseerd middels crowdfunding én formules die consumentengedrag centraal stellen in hun marketingstrategie.

Zie voor mee informatie en aanmelden: www.servicepuntdetailhandelgroningen.nl

Gerelateerd Economie