mei 22

Sprekers tijdens deze editie van SMC050 zijn Jarno Duursma en Peter Laanen. Vele techbedrijven hebben, naast 30.000 startups, hun hoofdkantoor in Silicon Valley. Het is tevens home-base van Singularity University, een denktank en opleidingsinstituut gespecialiseerd in exponentiële technologieën. Een gebied waar enorm veel gebeurt en waar je enorm veel van kan leren.

De eerste spreker is dit keer één van de organisatoren van SMC050 zelf. In mei reist Jarno Duursma af naar Silicon Valley en volgt hij een opleiding aan de SingularityU (ook wel Singularity University genoemd). Een denktank en opleidingsinstituut gespecialiseerd in exponentiële technologieën. Een paar dagen voor dit event is hij weer terug in Nederland en vertelt over zijn bevindingen.

Peter Laanen was jarenlang de eerste stop voor veel ambitieuze bedrijven wanneer ze wilden slagen in Silicon Valley. Peter wordt in Nederland vaak ‘Mr. Silicon Valley’ genoemd en niet onterecht. Hij werkte jarenlang voor het Netherlands Business Support Office en het Nederlands consulaat in San Francisco. 18 jaar lang netwerken, contacten leggen en samenwerken met bedrijven in het epicentrum van de tech-industrie. Hij kent de mind-state van Silicon Valley en weet de do’s en dont’s van succes aldaar. Wil je leren over Silicon Valley, dan is Peter daarvoor de aangewezen persoon.

Aanmelden: www.smc050.nl

Gerelateerd