nov 09

Social Impact Day Groningen

09:00 Groninger Forum

Social Impact Day Groningen is hét evenement over social impact in Noord-Nederland. Op 9 november spreken toonaangevende ondernemers in het Groninger Forum over hoe zij maatschappelijk met financieel rendement combineren. Keynote speakers zijn Ben Cohen (oprichter Ben & Jerry’s), Jan Rotmans (hoogleraar Transitiekunde) en Willemijn Verloop (Warchild, Social Enterprise NL). Groningse ondernemers vertellen hoe zij succesvol invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid, onder wie Marco Agema (Friet van Piet), Jolijn Creutzberg (Van Hulley), Roelof de Vries (Schilders De Vries) en Stefan Wobben (Concept7).

Het doel van Social Impact Day Groningen is om het sociaal ondernemerschap in Noord-Nederland te versnellen. Met inspirerende best practices, handige tips & tricks en uitwisseling van nieuwe ideeën realiseren we de volgende stap in ondernemen met sociaal-economische meerwaarde. Met diverse workshops, panels en lezingen ben je in één dag helemaal up-to-date en klaar om (nog) meer sociaal-economische meerwaarde te genereren.

Social impact in Groningen

Groningse ondernemers vertellen over hun manier van succesvol ondernemen met social impact. Aan de hand van persoonlijke ervaringen hoor je wat de valkuilen en succesfactoren zijn van sociaal ondernemen. Deze Groninger voorbeelden doen uit de doeken wat goed werkte, wat niet, waarom ze zijn begonnen, en delen hun belangrijkste tips met u. 

Het evenement vindt plaats in samenwerking met Let’s Gro, het succesvolle inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen. Groningen barst van de goede initiatieven en innovaties, en het potentieel is nog vele malen groter. Tijdens Let’s Gro worden de goede ideeën voor de stad opgehaald.

Alle informatie en het hele programma vindt u op:

www.socialimpactdaygroningen.nl

Gerelateerd