jul 06

Het aantal zzp’ers neemt nog altijd gestaag toe. De afgelopen 5 jaar zijn er in Nederland bijna 220.000 zzp’ers  bijgekomen. In Nederland zijn er momenteel zo’n 927.000 zzp’ers  actief. Speciaal voor deze groep ondernemers organiseert de Kamer van Koophandel samen met partners op 6 juli het zzp-event ‘Succesvol ZZP’en’ in Groningen. Tijdens een doorlopend programma van 12.30 tot 18.00 uur kunnen ondernemers in MartiniPlaza presentaties bijwonen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met collega-ondernemers. Het zzp-event is gratis toegankelijk.

Tijdens het zzp-event geeft Jos Burgers, Nederlands meest verkochte managementauteur, een presentatie over ‘No Budget Marketing’, een messcherpe strategie om van klanten ambassadeurs te maken. Daarna kan men twee keer een themasessie bijwonen en kiezen uit de onderwerpen netwerken, acquisitie of marketing. Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm. Verder is er een informatiemarkt waar u praktisch advies kunt inwinnen bij accountants, juristen, verzekeraars, belastingdienst,  betrokken partners, brancheorganisaties en adviseurs van de KvK. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken met andere zzp’ers.

Aanmelden
‘Succesvol ZZP’en’ wordt georganiseerd door Kamer van Koophandel samen met de gemeente Groningen, provincie Groningen, MKB Noord, ZZP Nederland, VNO-NCW en Onderneem’t.

Meer informatie over het programma en aanmelden: www.kvk.nl/zzpgroningen

Gerelateerd