jan 19

Maandag 19 januari organiseert de SocialMediaClub050 een bijeenkomst met twee topsprekers uit de wereld van de gezondheidszorg.

Maarten den Braber is een bekende naam uit de voorhoede van medische / gezondheids-trends. Hij geeft een kijkje in de ontwikkeling van de gezondheidszorg voor de komende jaren en laat de trends zien. Ook zal hij vertellen over een aantal medische noviteiten en  gadgets en de invloed hiervan op de gezondheidszorg in het algemeen.

Martijn de Groot is werkzaam bij het enige Quantified Self institute ter wereld. En dat staat hier in Groningen. Quantified self is een beweging om met behulp van draagbare technologie data gegevens te verkrijgen over verschillende aspecten van het dagelijkse leven. Quantified self is het kwantificeren van jezelf als mens. Het gaat over het geven van persoonlijke betekenis aan persoonlijke data. Data afkomstig van verschillende wearable devices. Met behulp van deze devices kun je gegevens verkrijgen over je dagelijkse activiteiten en lichaamseigenschappen.

Meer informatie en aanmelden via www.socialmediaclubgroningen.nl

Gerelateerd