jun 26

Urban Chase

Hele stad

Groningen is op 26 juni opnieuw het decor van Urban Chase. Urban Chase is een kruising tussen een speurtocht en een obstakelrace, waarbij teams van twee met behulp van familie, vrienden en mensen op straat bijzondere fysieke en mentale opdrachten moeten volbrengen. Groningse bedrijven kunnen op verschillende manieren participeren in het evenement.

De uitdagingen liggen verspreid door de stad. De deelnemers beginnen op de Grote Markt en komen uiteindelijk op de mooiste plekken van de stad. Tijdens het evenement wordt een beroep gedaan op het doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en teamwork van de deelnemers. De teams worden sportief en mentaal uitgedaagd met puzzels en unieke opdrachten als abseilen.

Groningse bedrijven kunnen op verschillende manieren participeren in het evenement. Zo is er de mogelijkheid om een bedrijfsnaam of merk onder de aandacht te brengen bij deelnemers en bezoekers. Dat kan bij de opdrachtpunten en start/finish in het centrum. Bedrijven kunnen ook een opdrachtpunt ‘adopteren’ of samen met medewerkers en klanten meedoen aan Urban Chase.

Inschrijven is inmiddels mogelijk. Bedrijven die hun merk willen koppelen aan het evenement kunnen contact opnemen met info@urbanchase.nl

Gerelateerd