mei 15

ZO-bedrijfsbezoek Century Autogroep

16:30 Bornholmstraat 23

Leden van ZO zijn van harte uitgenodigd voor een bedrijfsbezoek en netwerkborrel bij Century Autogroep, lid van ZO en partner in het mobiliteitsplan, op dinsdag 15 mei 2018. Tijdens dit bedrijfsbezoek krijg je een rondleiding door dit bedrijf, met aansluitend een netwerkborrel.

Over Century Autogroep
Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.

Oplossingen in mobiliteit
Century Autogroep is tevens partner in ons mobiliteitsplan. Zij leveren onder andere elektrische deelauto's. Laat werknemers zo veel mogelijk met het OV op de fiets naar het werk komen, en maak eenvoudig en goedkoop gebruik van de deelauto's voor de korte zakelijke ritten! Tijdens het bedrijfsbezoek komen deze mobiliteitsoplossingen aan bod.

Neem je buurman of buurvrouw mee, zodat nóg meer ondernemers kennis kunnen maken met Bedrijvenvereniging Zuidoost!

Programma

16.30 uur Inloop en ontvangst door Harry Marissen, voorzitter ZO

16.45 uur Welkom en korte presentatie door Erik Meems, algemeen directeur van Century Autogroep

17.00 uur Rondleiding en aansluitend netwerkborrel

18.30 uur Einde programma

Meer informatie: bedrijvenvereniging-zo.nl

Gerelateerd