okt 01

Zpannend Zernike

12:00 Binnenstad

Dompel je onder in de wereld van bèta en techniek tijdens Zpannend Zernike in het Weekend van de Wetenschap. Op 1 en 2 oktober tonen de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen veel van wat ze te bieden hebben aan een breed publiek.

Zaterdag 1 oktober binnenstad

Op zaterdag 1 oktober kan iedereen met belangstelling voor wetenschap en techniek tussen 12.00 en 17.00 uur terecht in het centrum van Groningen bij Het Academiegebouw, ERIBA/UMCG, De Jonge Onderzoekers, het Universiteitsmuseum en de “Jouw Energie van Morgen”-Truck.

Zondag 2 oktober Zernike Campus

Zondag 2 oktober is de Zernike Campus plaats van handeling van Zzpannend Zernike. Tussen 12.00 en 17.00 uur zet de RUG de deuren open van het KVI-Center for Advanced Radiation Technology, SRON Netherlands Institute for Space Research, het Kapteyn Instituut voor sterrenkunde, de “Jouw Energie van Morgen”-Truck en de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen in de Bernoulliborg (in samenwerking met Science LinX).

Er is bovendien van alles te beleven bij EnTranCe, de energieproeftuin van de Hanzehogeschool Groningen en Energy Academy Europe.

Meer informatie over Zpannend Zernike 2016: www.zpannendzernike.nl

Gerelateerd