Wilt u gratis de papieren Groninger Ondernemers Courant ontvangen? En/of onze mailnieuwsbrief? Laat hier uw gegevens achter!

Aanmelden papieren courant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Uw informatie wordt alleen gebruikt door GROC en veilig verwerkt. U kunt zich altijd eenvoudig weer afmelden van onze berichten.

  video

  Het Noorden als voorloper als het gaat om de aanpak van Cybersecurity (VIDEO)

  video

  Campus TV Slim in Stad neemt kijkje bij d’Root van Bytesnet

  • Economie

   17 JUNI 2019

   Onderzoek ‘Waarde van watergebonden bedrijvigheid in Groningen’ naar de Scandinavische Havens levert veel gespreksstof op

   De onrust bij ondernemers in de Scandinavische Havens blijft groot, maar het vooruitzicht dat dit bedrijvengebied de komende 10 jaar zijn huidige functie behoudt, geeft in elk geval wat lucht. De onrust gaat onder meer in hoeverre wonen in dit gebied gecombineerd kan worden met de bedrijven, over wat de gemeente verstaat onder ‘economisch versterken’ en over de positie die de Hunzehaven en de Deense Haven innemen in gemeentelijke plannen. Dit en meer zijn onderwerp van het gesprek met de gemeente over de gewenste toekomst van dit bijzondere stukje stad aan het Eemskanaal en Winschoterdiep.

  • Campus Groningen

   15 JUNI 2019

   Duits Candidum neemt intrek in Innolab Agrifood op Campus Groningen

   Het Duitse bedrijf Candidum heeft zijn intrek genomen in het Innolab Agrifood, gevestigd in het Avebe Innovatiecentrum op Campus Groningen. Deze internationale speler op het gebied van enzymontwikkeling is een spin-off van de universiteit van Stuttgart. Hun keuze voor Innolab Agrifood werd onder andere gemotiveerd door de state of the art laboratoriumfaciliteiten.

  • Innovatie Bereikbaarheid

   13 JUNI 2019

   Gronings IT bedrijf Dropper start met PostNL emissievrije pakketbezorging in Groningen

   Dropper, een van de nieuwe veelbelovende paradepaardjes van de Groningse economie, gaat met PostNL samenwerken aan emissievrije pakketbezorging in Groningen

  • Bereikbaarheid

   13 JUNI 2019

   Dag van de Bouw: bezoekers zaterdag welkom bij Aanpak Ring Zuid

   Tijdens de Dag van de Bouw, aanstaande zaterdag 15 juni, kan iedereen een kijkje nemen op de bouwplaats van de zuidelijke ringweg. Vanaf tien uur ’s morgens is men welkom bij het bezoekerscentrum aan de Muntinglaan, waar men een wandelroute af kan halen.