30 AUGUSTUS 2017 | Guus Vries

Nazomeren

Noord Nederland was dit jaar als laatste aan de beurt met de bouwvakantie. Leuke consequentie daarvan is het feit dat “de rest van Nederland” alweer op volle toeren draait en wij in Groningen nog even een beetje vanuit een relaxmodus opereren. Wel wat aan het werk, maar ook vooral genieten van al het moois onze stad ons in deze periode biedt, zoals de Keiweek, Noorderzon, Bommen Berend en tal van andere activiteiten en festiviteiten.

lees meer >>

28 AUGUSTUS 2017 | Hans de Preter

GROC.NL: niet alleen brenger van nieuws uit Groningse economie

Onlangs bereikte de Groninger Ondernemers Courant een nieuwe mijlpaal: de zesduizendste volger van onze Facebookpagina. De redactie van de Groninger Ondernemers Courant (GROC) is blij met het feit dat er in het drukke Noordelijke medialandschap kennelijk ook een plekje is voor de Groninger Ondernemers Courant, en dat ons bereik blijft groeien.

lees meer >>

21 AUGUSTUS 2017 | Klaas Holtman

‘Bedrijfsleven en studenten hebben elkaar veel te bieden in Groningen en Noord Nederland’

De Kei-week is achter de rug, en duizenden nieuwe studenten vestigen zich in Groningen. Zeer velen van hen verlaten het Noorden na afloop van hun studie weer, omdat ze menen dat elders de betere banen zijn. Onlangs maakte wethouder Joost van Keulen bekend dat de gemeente Groningen studenten wil gaan wijzen op de vele bedrijven die hier zijn gevestigd. Desgevraagd reageert Klaas Holtman, voorzitter van de Bedrijvenvereniging WEST, in onderstaand blog op dit thema.

lees meer >>

23 JUNI 2014 | Guus Vries

Guus Vries, voorzitter VBNO: 'Een prachtige uitdaging!'

Enigszins vereerd maak ik graag gebruik van de uitnodiging een korte blog te schrijven voor de nieuwe website van de Groninger Ondernermers Courant. Mijn naam is Guus Vries, ik ben 50 jaar jong en onder meer eigenaar van het bedrijf “Vries Handel & Advies”. Zoals uit die naam reeds blijkt, houd ik mij voornamelijk bezig met een breed scala aan handelsactiviteiten enerzijds en advieswerk en marktonderzoeken anderzijds.

lees meer >>

28 MEI 2014 | Klaas Holtman

“Trots op ondernemend Groningen!”

“In Groningen zijn wij niet gewend om zaken waar we hier goed in zijn ook als zodanig te presenteren. We hebben hier altijd de neiging om bescheiden en nuchter te zijn, zelfs wanneer er echt sprake is van uitzonderlijk goede prestaties. En dat is soms wel een beetje jammer.

lees meer >>